Farmartjänst i Åtvidaberg
Arbetskraft när du behöver det!

Vad vi gör

ROT- och RUT

Avdraget gäller för vissa av våra tjänster när du som privatperson är kund. Om du är berättigad till att utnyttja avdragen beror på flera olika faktorer. Läs mer på Skatteverket infosida om ROT respektive RUT

Trädgårdsskötsel

Är det dags att klippa häcken eller behöver fruktträden beskäras? Vill ni ha hjälp med gräsklippning över sommaren eller få bort löven på hösten? Vi kan hjälpa dig med anläggning, planering och plantering. Vidare utför vi plantering av träd, buskar, perenner, annueller samt sladdning av grusytor och städning av yttre miljöer.

Markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten med hög kvalitet. Vi har grävmaskiner i olika storlekar som passar alla typer av gräv- och markarbeten. Vi utför kompletta avloppsanläggningar med infiltration.

Trädfällning

Vare sig du önskar ta bort ett par döda grenar på björken eller ta ner ett större skogsparti, så kan du med fördel vända dig till Farmartjänst.

Plattläggning

Vi kan hjälpa dig med plattläggning av garageuppfarten eller gångar. Vi bistår dig hela vägen från att ta bort befintligt material, gräva ny grund, packa och lägga nytt material. Önskar du hjälp med inköp och transport av exempelvis nya plattor står vi även till tjänst med det.

Transport

Behöver du hjälp att tömma förrådet, köra bort ris från trädgården eller flytta enstaka möbler? Vi kan stå till tjänst med allt från släpkärra till traktor med tippvagn.

Snöskottning

Vi handskottar snö till båda privatpersoner och företag. Allt från mindre entregång till större ytor. Vi skottar även ditt tak oavsett storlek.

Flytthjälp

Vi kan hjälpa dig med allt runt din flytt. Vi flyttar dina packade kartonger och möbler till ditt nya boende. Dessutom kan vi hjälpa dig med flyttstädning och bortforsling av skräp.

Städning

Allt från schemalagd veckostädning till punktinsatser. Flyttstädning. Fönsterputs

Byggnadsarbeten

Vi har kompetent personal som kan hjälpa dig med byte av tak, bygge av altan, fasadmålning, gjutning av trappor och samt diverse övriga byggnadsarbeten.

Personaluthyrning

Vi bistår med arbetskraft för kortare eller längre tidsperioder. Vi har personal inom bl.a.följande kompetensområden, Truckförare, Maskinförare, Heta arbeten, Arbete på väg, Byggnadsarbete. Uthyrningsperioden kan variera från en dag till flera månader.

Maskinlistan

Inom Farmartjänst har vi tillgång till ett stort utbud av maskiner. Några exempel ut maskinparken: Grävmaskiner, Traktorer med alla tillbehör, Skotare, Frontlastare, Släpkärror, Gräsklippare, Handverktyg, Vassklippare, Elverk, Jordfräs, Slåttermaskiner, Grönyteputsare, Tippvagnar, Vedklyv, Snöslungor, Plogar, Högtryckstvätt, Häcksaxar, Röjsågar, Paddor, Motorsågar, Betongblandare, Svets.